Obra Nova, Reformes i Rehabilitacions

Ens adaptem a les necessitats i requeriments dels nostres clients per obtenir la seva satisfacció, tant des del punt de vista econòmic com des de l’estètic i funcional. Els nostres serveis, en l’àmbit de l’Obra Nova, les Reformes i Rehabilitacions s’estructuren en els següents apartats:


ESTUDIS PREVIS

Estudiem la normativa vigent per assessorar als nostres clients sobre les possibilitats constructives del solar o l’espai a reformar-rehabilitar. Si el client no ha realitzat la compra del terreny o del bé immoble, realitzem una taxació del mateix perquè pugui conèixer el preu de mercat vigent.


AVANTPROJECTE

Recopilem les dades funcionals, estètiques i pressupostàries del nostre client per arribar a un avantprojecte de l’obra que reculli aquests requeriments i tingui la seva aprovació.


PROJECTE

Estructurat en Fases, de Projecte Bàsic i Executiu, desenvolupa l’avantprojecte per arribar a la definició completa de l’edifici que permeti el compliment de la normativa vigent i un estricte control pressupostari, a la vegada que es mantenen els aspectes funcionals i estètics establerts. Ens encarreguem de la coordinació amb els tècnics que requereixi l’obra [Eficiència Energètica, jardineria, etc.] i assessorem i ajudem, al nostres clients, en els tràmits urbanístics a realitzar per la consecució dels permisos necessaris per l’execució de l’obra. En cada una de les fases, els clients tenen una participació activa en les decisions més significatives del projecte com, l’elecció dels materials i la distribució del programa funcional.


OBRA

Ens encarreguem d’estudiar les diverses ofertes rebudes dels possibles constructors per assessorar al client sobre quina de les empreses ofertants té una millor relació qualitat-preu vers projecte valorat. Realitzem un exhaustiu control de l’execució de l’obra per assegurar-nos la qualitat i fidelitat de la construcció vers el projecte realitzat i evitar així, possibles desviacions en el pressupost original.

Mallam © Creat per Perception