Projectes d’Urbanització

Els nostres serveis en el disseny i execució de Projectes d’Urbanització es caracteritzen per l’aplicació de criteris de sostenibilitat i la col·laboració amb estudis d’enginyeria i paisatgisme.

 

PROJECTE

Els treballs es desenvolupen en contacte permanent amb els clients i amb els serveis tècnics del municipi on s’executa el projecte, a fi de conèixer els serveis que cal incloure en el projecte i les característiques tècniques de materials i acabats que té fixat el municipi. També fem els tràmits de petició dels serveis afectats a les companyies corresponents a fi de preveure, en el projecte, les mesures a realitzar.

 

Una vegada s’ha realitzat el predimensionament de les diferents xarxes de serveis a incorporar en el projecte i d’acord amb criteris funcionals, de sostenibilitat i estètics, i sempre amb l’aprovació dels clients, es fa una primera proposta que es presenta a l’ajuntament per extreure les conclusions necessàries per realitzar la proposta definitiva.

 

A partir d’aquestes dades i, en contacte permanent amb els clients, es realitza la proposta definitiva i es presenta a l’ajuntament, on realitzem el seguiment de la tramitació fins a la aprovació definitiva del projecte.

 

OBRA

Estudiem les diverses ofertes rebudes dels possibles constructors per assessorar al client sobre quina de les empreses ofertants té una millor relació qualitat-preu vers projecte valorat. Realitzem un exhaustiu control de l’execució de l’obra per assegurar-nos la qualitat i fidelitat de la execució vers el projecte realitzat i evitar així, possibles desviacions en el pressupost original.

Mallam © Creat per Perception