Interiorisme

Ideem i desenvolupem el projecte d’interiorisme que més s’adeqüi a les necessitats funcionals, estètiques i econòmiques del nostre client, estructurant, els nostres serveis, en els següents apartats:



AVANTPROJECTE

Recopilem les dades funcionals, d’estil i pressupostàries del nostre client per arribar a un avantprojecte d’interiorisme que reculli aquests requeriments i tingui la seva aprovació.



PROJECTE

Desenvolupament de l’avantprojecte per arribar a la definició completa del treball d’interiorisme amb una distribució, un mobiliari i uns acabats completament definits que permetin establir un estricte control pressupostari de l’execució de l’obra, amb la supervisió i vist i plau del client. Si fos necessari, ens encarreguem de realitzar els tràmits necessaris per la obtenció dels permisos d’obra pertinents.



OBRA

Ens encarreguem d’estudiar les diverses ofertes rebudes dels possibles constructors per assessorar al client sobre quina de les empreses ofertants té una millor relació qualitat-preu vers projecte valorat. Realitzem un exhaustiu control de l’execució de l’obra per assegurar-nos la qualitat i fidelitat de la construcció vers el projecte realitzat i evitar així, possibles desviacions en el pressupost original.

Mallam © Creat per Perception