Informes i dictàmens pericials

En múltiples ocasions un Informe Tècnic permet resoldre qüestions que precisen d’un anàlisi detallat d’una situació concreta, per poder deduir les causes o resultats de determinades situacions. Els nostres informes donen, als nostres clients, la informació suficient per poder prendre, amb coneixement de causa, decisions concretes.

 

INFORMES SOBRE PATOLOGIES EDIFICATÒRIES

La redacció d’informes sobre patologies edificatòries es realitza per a tot tipus de clients, un propietari individual, una comunitat de veïns o una empresa, en funció de la situació a analitzar. La deducció de la causa de la patologia permet desenvolupar una bona proposta per la seva correcció i establir una valoració econòmica de la mateixa. Les patologies edificatòries poden ser d’humitats, estructurals, de instal·lacions o inclús derivades del procés constructiu realitzat.

 

INFORMES URBANÍSTICS

Els informes urbanístics es realitzen sobre porcions de sòl, normalment en transformació. L’anàlisi de la situació urbanística concreta permet al promotor conèixer quina és la situació urbanística d’un sòl, grau de desenvolupament, edificabilitat, usos, càrregues d’urbanització, sistema de gestió, etc.

 

DICTÀMENS PERICIALS

Els informes realitzats pel nostre equip poden ser utilitzats en processos judicials. En aquest cas es realitzaran en coordinació amb l’equip jurídic del client, per a que el resultat de l’informe, sempre que la veracitat tècnica ho permeti, serveixi per a reforçar els arguments utilitzats en el procés. La ratificació davant el jutge o l’explicació davant la Sala formen part del servei.

Mallam © Creat per Perception