Gràcies al sistema d’organització, que combina el treball en xarxa amb el treball presencial en les nostres Oficines Tècniques, l’atenció personalitzada i propera, uns coneixements variats i una experiència diversa, podem oferir, als nostres clients, un ampli ventall de propostes i solucions per les seves inquietuds i necessitats, abraçant tot l’àmbit del món de arquitectura. El nostre equip, format per gent jove amb empenta que us pot atendre en Català, Castellà, Anglès, Alemany, Italià i Francès, el conformen:


Bonet i Papell, Montserrat. Barcelona 1976. Arquitecte per l'ETSAB des del 2004. Especialitat en Estructures. Curs sobre redacció d'informes tècnics de l'edifici (ITE) a l'Escola Sert.(any 2011). Des de l'any 2001 col·labora al despatx dels arquitectes Teresa Gimeno i Joan Gràcia, on realitza tasques de desenvolupament de projectes arquitectònics, d'interiorisme, redacció d'Informes Tècnics de l'Edifici i d'Informes de Sòl.


de Castro de Losada, Rubén. Sant Sadurní d’Anoia, Barcelona, 1978. Arquitecte per l’ETSAB des de 2004. Fou arquitecte col·laborador a Menis Arquitectos (Tenerife. 2004- 2005) i formà part de l’equip d’arquitectes de Projectes Externs S.L. (Vilafranca del Penedès. 2005-2009) on realitzà tasques de desenvolupament i gestió de projectes. És professor associat a l’EPSEVG-UPC en els graus de Disseny Industrial i Desenvolupament de Producte i Enginyeries Industrials i professor col·laborador del Màster en Medi Ambient i Energies Renovables de l’IUSC-UB.


Martínez Marcos, Xavier. Barcelona 1977. Arquitecte per l'ETSAB des del 2005. Soci fundador de Mavida Elements,S.L., empresa especialitzada en el disseny, la fabricació i l'execució final d'Spas urbans i Zones Wellness, on desenvolupa tasques de gestió integral de les obres, des del seu disseny fins a l'execució final. Tanmateix, també té experiència en el sector de l'habitatge i en el de la formació, havent impartit classes al CIFO Sta. Coloma i al CIFO Les Franqueses, dependents del Departament del SOC de la Generalitat de Catalunya.


Martínez Piñol, Jordi. Tortosa, Tarragona, 1978. (ETSAB 1996-2002, Università di Roma “La Sapienza” 2003) De l’any 2001 al 2007, col·labora en diferents despatxos d’arquitectura [AdM arquitectes, Oikosvia arquitectura s.c.c.l. i Spaço arquitectura, a Sao Paulo, Brasil]. A partir d’aquesta data treballa a l’empresa Opersis Contrucció en Sec, des d’on ha col·laborat, entre altres projectes, en l’execució i construcció del Pavelló Pont de l’Expo Zaragoza 2008, de Zaha Hadid architects i el Centre Comercial Las Arenas de Barcelona, de Richard Rogers Partnership i Alonso i Balaguer arquitectes.


Mercadé Virgili, Jordi. El Catllar, Tarragona, 1978. Arquitecte per l’ETSAB des del 2005, ha treballat a la MMAMB com a becari (2001-2005) i arquitecte col·laborador (2005-2006). Fundador d’Arquitectes Mercadé, des del 2005 ha desenvolupat projectes d’obra nova, reforma i rehabilitació d’habitatges, projectes d’urbanització, informes, taxacions i peritatges. És arquitecte municipal de Nulles (Tarragona) des del 2007.

 

Peña Arribas, Javier. Barcelona 1978. Arquitecte per l’ETSAB des del 2003. Especialitat en Restauració. Des de 2001, ha treballat en diferents estudis d'arquitectura, sent cap de projectes (2006-2012) i soci d’Oikosvia arquitectura, s.c.c.l. (2009-2012), on realitzà tasques de gestió, disseny i desenvolupament de projectes arquitectònics.


Romeo Sus, Mª Lourdes. Zaragoza 1978. Arquitecta per l’ETSAB des del 2003 i Arquitecta DALF des del 2011. Des de l’any 2000, col·labora en despatxos d’Arquitectura de Barcelona i Saragossa [Grup Idea, Oikosvia arquitectura, s.c.c.l., Pilar Armand- Ugón/Elsa Ibar, arquitectes i Batlle i Roig arquitectes).És especialista en temes de Sostenibilitat, Xarxes i Energia i fundadora de l’estudi Dip_131.

 

Vila Santos, Sílvia. Esplugues de Llobregat, Barcelona, 1974. Arquitecta per l’ETSAB, ha col·laborat en diversos despatxos d’arquitectura de Barcelona [Guillermo Vegas Llobell, Oikosvia arquitectura, s.c.c.l.], realitzant projectes d’obra nova, rehabilitació i reforma, tant amb promotors públics com privats. Actualment realitza treballs de comercialització i gestió d’actius immobiliaris com és la coordinació dels treballs d’adequació i manteniment dels immobles i la tramitació, seguiment i obtenció de la documentació tècnica necessària per la realització de qualsevol tipus de transacció immobiliària.

Mallam © Creat per Perception