Eficiència Energètica en els Edificis

Client: Cifo Sta Coloma de Gramanet, del SOC | Localitat: Sta Coloma de Gramanet |

L’exercici de curs es fonamenta en que cada alumne/a conegui els materials i les tècniques de construcció més comuns, i realitzi els càlculs i la justificació de la demanda energètica dels elements de l’envolupant tèrmica d’un edifici d’habitatges unifamiliar entre mitgeres proporcionat pel formador mitjançant el procediment de l’opció prescriptiva de càlcul (opció simplificada).

L’objecte del curs és capacitar al participant en la gestió de l’ús eficient de l’energia. És per aquest motiu que s’instrueix a l’alumne en l’avaluació de l’eficiència de les instal·lacions dels edificis, en el procés de certificació energètica i en l’ús eficient de l’energia, mitjançant propostes de millora que tinguin la qualitat exigida per complir amb la reglamentació vigent i amb els criteris de seguretat establerts.

És un curs de formació destinat tant a persones que, a causa de la situació econòmica, estan temporalment a l’atur com a persones que estan actualment treballant i autònoms, interessats a seguir-se formant durant la seva vida laboral: formació contínua.

Mallam © Creat per Perception